Avantajele REPO-AGRI

POP INDUSTRY SRL este o companie autorizată dedicată producerii și comercializării de remorci agricole.

Societatea vine în sprijinul dezvoltării agriculturii românești, punând la dispoziție un program complex de remorci agricole.
Remorcile REPO–AGRI, fabricate de POP INDUSTRY, au o constructie solida, caracteristica utilizarii in conditii de drumuri neamenajate, specifice domeniului agricol. Structura este rigida, rezistenta la torsiune, ramforsata, cu profile longitudinale si transversale.

Beneficii incluse

Carte de Identitate Vehicul (C.I.V.)

Certificat de garantie

Carnet de service si Garantii

Declaratie de conformitate

Remorca include manual de utilizare complet si detaliat.

certificari

despre noi

POP Industry este o companie autorizată dedicată producerii și comercializării de remorci agricole. Societatea vine în sprijinul dezvoltării agriculturii românești, punând la dispoziție un program complex de remorci agricole.

Pop Industry S.R.L. este o companie cu statut privat si autonom care si-a inceput activitatea in 1994. Experienta, spatiile de productie, dotarea, tehnica si echipa de specialisti fac din Pop Industry un partener pe care poti conta.

Avem peste 1000 de clienti in toata tara, Europa, Africa, America, Asia – toti multumiti de colaborarea cu noi.

Firma noastra are implementat sistemul de management al calitatii ISO 9001:2008, sistemul de management al sanatatii si securitatii OHSAS 18001:2007, sistemul de management de mediu SR EN ISO 14001:2005 si este autorizata pentru constructia oricarui tip de caroserii si a remorcilor.
Firma POP INDUSTRY are o vastă experienţă în domeniul producerii de remorci agricole datorită Know-How-ului de nivel european.