piepor

Remorca agricola REPO–AGRI PIEPOR, de imprastiat ingrasamant, fabricata de POP INDUSTRY, are o constructie solida, destinata utilizarii in conditii de drumuri neamenajate, specifice domeniului. Structura este rigida, rezistenta la torsiune, ramforsata, cu profile longitudinale si transversale. Intreaga structura are o protectie anticoroziva de inalta calitate, favorizand o utilizare indelungata.

Obloanele sunt confectionate din otel profilat, fapt ce confera o rezistenta mare la socuri, garantand astfel utilizarea pe perioada indelungata. Aceasta este omologata pentru circulatia pe drumurile publice.

certificari

Beneficii incluse

Carte de Identitate Vehicul (C.I.V.)

Certificat de garantie

Carnet de service si Garantii

Declaratie de conformitate

Remorca include manual de utilizare complet si detaliat.

Date tehnice

Casing size (external) 4400 x 1500 x 1370 mm
Payload 6000 kg
Minimum spread with 3 m
Power (KW / HP) 48/60 compatible with 65 HP tractors
Transport speed maximum 40 km / h
Speed adjustment Hydraulic
Productivity minimum 2.5 ha / 8 hours
Brake system Pneumatic
   
   

 

Vertical spreader with drum for crushing and spreading at the back
Electrical installations and lighting system for public road transport according to the current regulations: 2 lamps mounted in the rear bumper, two white general side lamps; system of lights and signs
Approved for public road transport in accordance with applicable legal regulations

Galerie foto

pret

la cerere

de ce noi?

POP Industry este o companie autorizată dedicată producerii și comercializării de remorci agricole. Societatea vine în sprijinul dezvoltării agriculturii românești, punând la dispoziție un program complex de remorci agricole.

Pop Industry S.R.L. este o companie cu statut privat si autonom care si-a inceput activitatea in 1994. Experienta, spatiile de productie, dotarea, tehnica si echipa de specialisti fac din Pop Industry un partener pe care poti conta.

Avem peste 1000 de clienti in toata tara, Europa, Africa, America, Asia – toti multumiti de colaborarea cu noi.

Firma noastra are implementat sistemul de management al calitatii ISO 9001:2008, sistemul de management al sanatatii si securitatii OHSAS 18001:2007, sistemul de management de mediu SR EN ISO 14001:2005 si este autorizata pentru constructia oricarui tip de caroserii si a remorcilor.
Firma POP INDUSTRY are o vastă experienţă în domeniul producerii de remorci agricole datorită Know-How-ului de nivel european.